Våre åpningstider Vi har åpent mandag til lørdag

Åpningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 12.00 - 20.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 12.00 - 20.00
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Sandesletta 27B, 4050 Sola
Mobil: 909 45 174

Brynsstyling

Hjem / Service Post / Brynsstyling

245,-
Duration: 15 min

Bryn gjør veldig mye for et ansikt. Med velstelte bryn med litt farge på, får du den perfekte rammen for øynene dine som løfter ansiktet. Form og farge tilpasses deg og dine ønsker. Vi bruker merket Intensive til å farge brynene med for ekstra lang holdbarhet.

Farge og korrigering av bryn/ brynsløft. Du vil få en kort konsultasjon hvor du og din behandler finner den perfekte form og farge til ditt ansikt. Behandlingen består av farge, voks og napping med pinsett.

Brow lamination er en behandling som går ut på å feste hårene i en ønsket retning for å få et fluffy, fyldig og gredd look. En fantastisk behandling for deg som har uregjerlige hår og for dem som vil gi brynene ett løft. Stå opp å ha brynene på plass med en gang. Inkluderer farge og styling av brynene. (60 min.) 

Brow Henna

Hovedforskjellen mellom Brow Henna og andre typer brynsfarger på markedet er at henna fargen er laget helt naturlig fra hennaplanten, med mindre mengder kjemikalier og krever ikke vannstoff for å få fargen til å virke, noe som gjør den mye bedre for sensitiv hud, og reduserer risikoen for en allergisk reaksjon betydelig.

Fargen virker på den måten at den binder seg sammen med proteinene i håret ditt, og varer i opptil 6 uker på brynshårene. I tillegg farger henna huden, som varer i rundt 1-3 uker avhengig av hudtype. Henna fargene forsvinner naturlig og vil ikke være eller bli «rødlig», og når de brukes jevnlig kan det til og med bidra til å styrke og øke hårvekst i brynene der hvor det er overplukket og skadet.

Få full brynstyling med Brow Henna og voksing/forming. Behandlingen tar 60 min.

 

Obs! Bruker du sterke produkter med AHA, A vitamin eller medisiner mot acne kan dette medføre «brannskade» i øverste hudlag på dine bryn hvis vi bruker voks til hårfjerning. Gi oss derfor beskjed før behandlingen da vi kan bruke pinsett i stede for å vokse.