Våre åpningstider Vi har åpent mandag til lørdag

Åpningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 12.00 - 20.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 12.00 - 20.00
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Sandesletta 27B, 4050 Sola
Mobil: 909 45 174

Om oss

Hjem / Om oss

Clinique Effect er stedet på Sola som har lengst erfaring innen hud og kroppspleie. Vårt ønske er å gi deg en opplevelse av harmoni, ny energi og velvære. Vårt mål er å ta vare på deg og din hud gjennom vår profesjonelle kunnskap. Vi er et team med fagutdannede hud- og kroppsterapeuter som holder seg oppdatert i faget. Velkommen til oss!

Kari

Hud- og kroppsterapeut, Eier

Kari ble ferdig utdannet hud- og kroppsterapeut ved Jåttå VGS i 2010. Hun har jobbet hos Clinique Effect siden og ble eieren i 2012. Kari er opptatt av at du som kunde blir 100% fornøyd og får det resultatet som du ønsker deg. Hennes store styrke er bryn, vipper, hudpleie og massasje. Kari er en gledesspreder med mange kreative egenskaper.

Tine

Hud- og kroppsterapeut, Daglig leder.

Tine er utdannet ved Sørlandets Hudpleiefag skole i 2007. Vært ansatt i Clinique Effect siden og ble daglig leder i 2019. Hun trives veldig godt i sin rolle med kundebehandling og det administrative. Tines store lidenskap er bryn og hudpleie og er opptatt av at du som kunde skal se resultater på huden din.

Ingrid

Hud- og kroppsterapeut.

Ingrid er utdannet ved Jåttå VGS i 2018. Hun har jobbet hos Clinique Effect siden. Ingrid tar utfordringer på strak arm når som helst og mestrer nye utfordringer veldig godt. Hun er negledesigner med spesial utdannelse i gele negler som hun brenner for og er veldig dyktig i. Kvalitet og kunnskap er i fokus hos Ingrid.

Synne

Hud- og kroppsterapeut.

Synne ble ferdig utdannet ved Jåttå VGS i 2014. Hennes lidenskaper og styrker er for forskjellige ansiktsbehandlinger som kjemisk peel, dyprens og microneedling. Gelenegler og Shellac. Brynsstyling med form og farge. Synne vil gjøre det ytterste for at du som kunde skal føle deg ivaretatt på best mulig måte og få en god opplevelse.

Evelyn

Resepsjonist.

Evelyn ble utdannet aromamassør i 2006. I 2015 utdannet hun seg til Permanent Make-Up artist som er hennes store lidenskap. Evelyn har vært resepsjonist hos Clinique Effect siden 2014 og er opptatt av å gi alle som kommer innom en god opplevelse med sitt sprudlendes humør.