Våre åpningstider Vi har åpent mandag til lørdag

Åpningstider

  • Mandag Etter avtale
  • Tirsdag Etter avtale
  • Onsdag Etter avtale
  • Torsdag Etter avtale
  • Fredag Etter avtale
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Sandesletta 27B, 4050 Sola
Mobil: 909 45 174

Babor hudpleie

Hjem / Service Post / Babor hudpleie

Fra 725,-
Duration: Fra 30 min

Babor:

Babor respekterer alle menneskets individuelle egenskaper og deres hud. Hudens behov er så mangfoldig, og den riktige hud- og ansiktspleien er svært avgjørende for langvarig skjønnhet. For ethvert hudbilde/ enhver hudtilstand har Babor et utvalg egnede produkter. Et hvert tilfelle kan behandles og pleies, og et hvert behov kan tilfredsstilles.

Lunsjbehandling. Et fuktighets-boost til huden din. Inkluderer rens, hudanalyse, peeling og fuktighetskrem. (30 min.)

Dyprens. Dette er en klassisk behandling som renser i dybden og tilpasses din hudtype og hudtilstand. Dyprens er en effektiv behandling spesielt for ungdom med fet hud, men kan tas av alle. Voksen hud trenger ofte mer pleieprodukter og stimulering av hudceller for hudfornyelse, da anbefaler vi tilleggs produkter eller en spesialbehandling. Rens, hudanalyse med produktveiledning, vitaliserings maske (øker blodsirkulasjonen), peeling som fjerner døde hudceller, utklemming av talg i porer/komedoner og milier og maske etter hudens behov. Huden kan bli noe rød og sår etter en dyprens. (45 min.) 

Ansiktsbehandling med massasje. Her legger vi vekt på lang og god massasje av ansikt, decolletè, skulder, nakke og hodebunn. Dette kommer i tillegg til dyprensen som er tilpasset deg. (75 min.) 

Crash behandling. Dette er en luksuriøs askepottbehandling som tilfører huden mye fuktighet. Huden «crashes» med ampulleserum for å gjenoppbygge tapt fuktighet og forebygge tørrhet. Glatter ut huden, strammer opp og gir glød. Velg med eller uten lang ansikt, decolletè, skulder, nakke og hodebunnsmassasje. (45/75 min.) 

Ampulle pr. stk. regenererende, fuktighetsgivende, oppstrammende, rensende og beroligende konsentrat fra Babor. 

Tillegg for Babors spesialmaske. Rensende, beroligende og kjølende alge peel off mask (gummi). Luksuriøs, oppstrammende og fuktighetsgivende sheetmask (fleece) eller modelagemask (gips). (15/20 min.)