Våre åpningstider Vi har åpent mandag til lørdag

Åpningstider

  • Mandag Etter avtale
  • Tirsdag Etter avtale
  • Onsdag Etter avtale
  • Torsdag Etter avtale
  • Fredag Etter avtale
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Sandesletta 27B, 4050 Sola
Mobil: 909 45 174

Brow Henna

Hjem / Aktuelt / Brow Henna

Brow Henna

Aktuelt / 23. januar 2019 / Off

Vi har nå begynt med Brow Henna!

Hovedforskjellen mellom Brow Henna og andre typer brynsfarger på markedet er at hennafargen er laget helt naturlig fra hennaplanten, med mindre mengder kjemikalier og krever ikke vannstoff for å få fargen til å virke, noe som gjør den mye bedre for sensitiv hud, og reduserer risikoen for en allergisk reaksjon betydelig.

Fargen virker på den måten at den binder seg sammen med proteinene i håret ditt, og varer i opptil 6 uker på brynshårene. I tillegg farger henna huden, som varer i rundt 1-3 uker avhengig av hudtype. Henna fargene forsvinner naturlig og vil ikke være eller bli «rødlig», og når de brukes jevnlig kan det til og med bidra til å styrke og øke hårvekst i brynene der hvor det er overplukket og skadet.

 

Bildene er laget av Brow Henna.

Comments are closed.