Våre åpningstider Vi har åpent mandag til lørdag

Åpningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 12.00 - 20.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 12.00 - 20.00
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Sandesletta 27B, 4050 Sola
Mobil: 909 45 174

Voks/hårfjerning

Hjem / Service Post / Voks/hårfjerning

Fra 220,-
Duration: Fra 15 min

HÅRFJERNING MED VOKS

Hårfjerning med voks er en svært effektiv metode for å fjerne uønsket hårvekst. Voksing vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere, forutsatt at behandlingen gjentas etter 4 til 5 uker. En bør spare hår i 1-2 uker etter barbering og hårene bør være ca. 5-10 mm lange.

Anbefaler også å skrubbe/peele områdene jevlig, men ikke dagen før. Ingen sol/solarium, klor vann, sterke produkter på 24 timer før og etter voksing. En bør skrubbe/peele i tiden etterpå, for å unngå inngrodde hår. Lurt å komme i myke klær som en tar på rett etter behandlingen er utført.

BRASILIANSK VOKS

Ved brasiliansk voksing fjernes alt hår i underlivet, foran og bak.

Det er viktig at hårene er ca. 5-10 mm lange, ellers er det vanskelig å få et bra resultat og behandlingen blir mer smertefull. Vi anbefaler derfor at hårene klippes korte FØR du kommer til behandling, eller barberer alt hår for så å spare ut i 2 uker før behandlingen.

Ca. 50 % av de som vokser seg blir ikke helt glatte første gangen, dette på grunn av de har en del kortere hår som kun er 1-2 mm lange. Dette gjelder særlig foran. Under (på og langs leppene) blir de fleste glatte, og dette varer i ca 2 uker. Den 3.uken begynner håret å vokse ut igjen. Derfor anbefaler vi å vokse regelmessig hver 4. uke. Gjerne rett etter menstruasjon. Da har man 2 «glatte uker» en okey uke og en «hårsparingsuke» (under menstruasjon).

For å unngå nupper, kviser og inngrodde hår bør man bruke anbefalte hjemmeprodukt å smøre med hjemme etter behandlingen, for og peele huden, slik at hårene lettere kan vokse ut. I tillegg kan man bruke en mild peeling krem ca. 2X i uka. Dette anbefales å begynne med ca. 5 dager etter utført behandling.