Våre åpningstider Vi har åpent mandag til lørdag

Åpningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 12.00 - 20.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 12.00 - 20.00
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Sandesletta 27B, 4050 Sola
Mobil: 909 45 174

Massasje

Hjem / Service Post / Massasje

Fra 650,-
Duration: Fra 30 min

Massasje- etter ditt behov

Er du plaget av smerter, stive muskler og ledd eller ønsker kun velvære? Her skreddersyr vi behandlingen, slik at den blir tilpasset deg og din kropp og helse.

Clinique Effects signatur behandling:

Antistress massasje begynner med avslappende massasje av rygg, nakke og skuldre. Deretter snur vi og retter fokus mot ansiktet. En god Babor rens og peeling, etterfulgt av massasje av decolletè og ansikt med Babor krem maske. Avsluttes med massasje av hodebunn for den ultimate avslapping. (60 min.)

Klassisk massasje kan gjøres på hele kroppen eller bare på deler av kroppen, eksempelvis på nakke, skuldre og rygg, på føttene eller kun i ansiktet. Massasjen kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling. Massasjen har mange positive effekter, og noen av dem er bl.a. økt blodsirkulasjon, bedre elastitet i ledd, sener og muskler, økt lymfesirkulasjon, samt økt utskillelse av avfallstoffer. Massasje stimulerer også hormonsystemet og utløser oxytosin (antistresshormon), som stabiliserer nervesystemet og styrker immunforsvaret. Klassisk massasje reduserer smerter, stress og spenninger og har stor innvirkning på både kropp og sinn.

Tiggerpunktsmassaje er en dyptgående og spesifikk massasje hvor terapeuten behandler såkalte triggerpunkter i muskulaturen din. Hensikten med behandlingen er å løse opp anspente og ømme punkter i musklene. Metoden kan utføres alene, men oftest benyttes triggerpunktmassasje som en del av klassisk massasje eller idrettsmassasje.

Aromamassaje, bruk av eteriske oljer tilpasset dine psykiske og fysiske behov. Aromamassasje er en myk og behagelig form for massasje uten dyptgående grep. Teknikkene er roligere, mer glidende og overfladisk enn klassisk massasje. Aromamassasje virker fremmende på blod- og lymfesirkulasjonen, er avslappende, virker beroligende og reduserer spenningen/ stress i hud og muskler.

Hotstone massasje er en beroligende behandling og du vil oppleve en avslappet følelse av velvære. Behandlingen hjelper til å stimulere immunforsvar, øker energi nivået og gir avslappende muskler. Varmen fra stener kombinert med massasje forbedrer blodsirkulasjonen og dermed fører til at cellene får mer oksygen. Dette gir deg friskere celler.

Koppe massasje (kopping). Muskel- og leddsmerter, nakkesmerter, migrene og dårlig blodsirkulasjon er typiske plager kopping brukes for. Moderne kopping utføres med sugeskåler der luften pumpes ut og lager undertrykk. Målet med kopping er å åpne stramme, kalde områder og eventuelt dempe stressede områder. Kopping er også brukt til lymfedrenasje og har god effekt på lymfeødem i kroppen, spesielt i føtter og legger. Kopping virker varmende og oppløsende på bindevev. En behagelig bieffekt kan være mindre cellulitter på rumpe og lår.

Gravidmassasje virker avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet. Når mor har det godt har også det lille barnet i magen det godt. Gravidmassasje passer for alle gravide fra 2.trimester (4mnd) og frem til termin.