Våre åpningstider Vi har åpent mandag til lørdag

Åpningstider

  • Mandag 09.00 - 20.00
  • Tirsdag 09.00 - 20.00
  • Onsdag 09.00 - 20.00
  • Torsdag 09.00 - 20.00
  • Fredag 09.00 - 17.00
  • Lørdag 10.00 - 14.00
  • Søndag Stengt


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Sandesletta 27B, 4050 Sola
Mobil: 909 45 174

Massasje & Kroppsbehandlinger

Hjem / Service Post / Massasje & Kroppsbehandlinger

Fra 610,-
Duration: Fra 30 min

Massasje- etter ditt behov

Er du plaget av smerter, stive muskler og ledd eller ønsker kun velvære? Her skreddersyr vi behandlingen, slik at den blir tilpasset deg og din kropp og helse.

Clinique Effects signatur behandling:
Antistress massasje starter med avslappende massasje av rygg, nakke og skuldre.
Deretter snur vi og retter fokus mot ansiktet. En god Babor rens og peeling, etterfulgt av massasje
av decolletè og ansikt med Babor krem maske. Avsluttes med massasje av hodebunn for den
ultimate avslapping.

Klassisk massasje kan gjøres på hele kroppen eller bare på deler av kroppen, eksempelvis på
nakke, skuldre og rygg, på føttene eller kun i ansiktet. Massasjen kan brukes som forebyggende
behandling så vel som akutt behandling. Massasjen har mange positive effekter, og noen av dem
er bl.a. økt blodsirkulasjon, bedre elastitet i ledd, sener og muskler, økt lymfesirkulasjon, samt økt
utskillelse av avfallstoffer. Massasje stimulerer også hormonsystemet og utløser oxytosin (antistresshormon), som stabiliserer nervesystemet og styrker immunforsvaret. Klassisk massasje reduserer
smerter, stress og spenninger og har stor innvirkning på både kropp og sinn.

Tiggerpunktsmassasje er en dyptgående og spesifikk massasje hvor terapeuten behandler såkalte triggerpunkter i muskulaturen din. Hensikten med behandlingen er å løse opp anspente og ømme punkter i musklene. Metoden kan utføres alene, men oftest benyttes triggerpunktmassasje som en del av klassisk massasje eller idrettsmassasje.

Aromamassasje er en myk og behagelig form for massasje uten dyptgående grep. Teknikkene er roligere, mer glidende og overfladisk enn klassisk massasje. Aromamassasje virker fremmende på blod- og lymfesirkulasjonen, er avslappende, virker beroligende og reduserer spenningen/ stress i hud og muskler.

Hotstone massasje er en beroligende behandling og du vil oppleve en avslappet følelse av velvære. Behandlingen hjelper til å stimulere immunforsvar, øker energi nivået, og gir avslappende muskler. Varmen fra stener kombinert med massasje forbedrer blodsirkulasjonen og dermed fører til at cellene får mer oksygen. Dette gir deg friskere celler.

Koppe massasje (kopping). Muskel- og leddsmerter, nakkesmerter, migrene og dårlig blodsirkulasjon er typiske plager kopping brukes for. Moderne kopping utføres med sugeskåler der luften pumpes ut og lager undertrykk. Koppene kan enten stå i ro i et omde eller beveges i et bestemt mønster over huden. Målet med kopping er å åpne stramme, kalde områder og eventuelt dempe stressede områder. Selve behandlingen kan oppleves alt fra avslappende og god til øm og smertefull, alt avhengig av hvilken effekt som vil oppnås. Sugemerker og små bloduttredelser kan oppstå og bli værende i noen dager etter behandlingen. Noen pasienter kan bli trøtte og oppleve følelsesmessige reaksjoner i kort tid etter behandlingen. Kopping er også brukt til lymfedrenasje og har god effekt på lymfeødem i kroppen, spesielt i føtter og legger. Kopping virker varmende og oppløsende på bindevev. En behagelig bieffekt kan være mindre cellulitter på rumpe og lår.

Gravidmassasje. Under svangerskapet skjer det en del endringer i kroppen, og massasje kan hjelpe mot mange av de plagene en kan få av at kroppens tyngdepunkt forandrer seg- blant annet i bekken, rygg og nakke. Ømme legger og føtter, som resultat av væskeansamling i kroppen lindres. Gravidmassasjen virker avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet. Når mor har det godt har også det lille barnet i magen det godt. Gravidmassasje passer for alle gravide fra 2.tirmester (4mnd) og frem til termin. Dette er en avslappende massasje og ikke en klassisk/muskelmassasje men gi beskjed og ha dialog med din massør om dine eventuelle plager i svangerskapet.

Antistress massasje: Fokus på hele overkroppen. Begynnes med avslappende massasje av rygg, nakke og skuldre. Deretter snur vi og retter fokus mot ansiktet. En god Babor rens og peeling, etterfulgt av massasje av decolletè og ansikt med Babor krem maske. Avsluttes med massasje av hodebunn for den ultimate avslapping.

Kroppsbehandlinger

Dyprens rygg: dette er en behandling som passer deg med talgansamlinger, sorte prikker eller acne på rygg og skuldre. Man starter med en ordentlig rens av rygg og skuldre, for deretter å bli skrubbet og klargjort for utklemming. Behandlingen avsluttes med en rensede og beroligende maske.

Kroppsskrubb: er en behandling som både renser huden og øker blodsirkulasjonen. Dette er en avslappende behandling hvor kroppen masseres og skrubbes. Kroppsskrubb skal fjerne døde hudceller og etterlate huden myk og oppfriskende.

Kroppsinnpakning: vi starter med en komplett skrubb av kroppen. Deretter pakkes du inn i alger som har en dypt avgiftende effekt og samtidig tilfører intens fukt, mykgjør og gir glød til huden. Algene som er fullpakket med mineraler, vitaminer og aminosyrer får utføre sin magi med umiddelbar effekt mens du nyter en beroligende hodebunnsmassasje.