Våre åpningstider Vi har åpent mandag til lørdag

Åpningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 12.00 - 20.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 12.00 - 20.00
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Sandesletta 27B, 4050 Sola
Mobil: 909 45 174

Negler & hender

Hjem / Service Post / Negler & hender

Fra 460,-
Duration: Fra 30 min

Manicure: Pleiende og næringsrik behandling for negler og hender. Vi renser neglebånd, filer og former neglene. En får med pleiende olje og keratinlakk til neglene og fuktighetsgivende håndkrem til slutt. God behandling når du har lyst til å stelle negler og hender. (30 min.) 

Spa manicure: En behagelig behandling med mykgjørende vannbad til hendene, en lett peeling for å få vekk den tørre huden, filing av negler og rens av neglebåndene. Etterfølges av keratinlakk som styrker neglene, pleiende negleolje og håndmassasje med krem. Den perfekte behandling som gir en smak av luksus i hverdagen. (60 min.) 

Manicure med lakk: Gi hendene dine litt ekstra oppmerksomhet med filing av negler, rens av neglebånd og et ferskt lag med lakk til slutt. Enten du liker det klassisk eller er glad i farger så kan vi tilby deg de beste lakkene. (45 min.) 

Shellac/fransk Shellac/ Ombre manicure: Behandlingen for deg som liker å ha noe mer varig på neglene. Shellac-en gir lett styrke til neglende og varer i opp til to uker. Med filing og prep av neglene først er dette perfekt for deg som ønsker det lille ekstra i hverdagen eller til fest. (45/60 min.) 

Ibx: en behandling som styrker og reparer neglene. Perfekt for negler som sprekker, fliser seg og knekker lett. Behandlingen består av to steg, et for å reparere rifter og et som styrker neglen. Produktet trekker ned i neglen og binder seg med keratinet. Kan benyttes alene eller sammen med Shellac eller lakk.

Neglelakk: Kun påføring av lakk på neglene enten på fingre eller tær. Perfekt for dem som sliter med å ta på neglelakk selv. (15 min.) 

Parafinvoks behandling: Mykgjørende maske av parafinvoks som gir dyp fuktighet til hendene. Varmen fra parafinvoksen gjør at ingrediensene trekker lenger inn i huden, for en mer langvarig mykhet. Kan legges til i andre negle behandlinger. (15 min.)

Fjerning av Shellac: Shellac er ikke som vanlig lakk og skal fjernes med profesjonelle produkter på en skånsom måte for å unngå skade på neglen under. (15 min.) 

Gelenegler

CND sitt prisbelønte Brisa Gel System støper tynne, lette, holdbare og vakre kunstnegler som møter enhvers behov. De er ideelle for de som ønsker et naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt fransk manicure. Brisa Gel er luktfritt.