Våre åpningstider Vi har åpent mandag til lørdag

Åpningstider

  • Mandag Etter avtale
  • Tirsdag Etter avtale
  • Onsdag Etter avtale
  • Torsdag Etter avtale
  • Fredag Etter avtale
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Sandesletta 27B, 4050 Sola
Mobil: 909 45 174

Ingrow stop

Hjem / Aktuelt / Ingrow stop

Ingrow stop

Aktuelt / 5. desember 2019 / Off

NGROW STOP

Aldri mer inngrodde hår og utslett når du benytter med Ingrow stop. Med Ingrow Stop vil du raskt bli kvitt de stygge/ubehagelige inngrodde hårene og små klumper forårsaket av barbering. Ingrow Stop sin kliniske formel er en høyteknologisk innovasjon fra Solutions Cosmeceuticals laboratorier og sikrer vitenskapelig dokumenterte resultater innen 24 timer. Perfekt for bikinilinjen, armhuler, bein, skjegg og ansikt. Påføres på huden før hårfjerning, og smøres også etterpå samt de to påfølgende dagene (kveld) etter hårfjerning. Størrelse: 150 ml Ingen Solutions Cosmeceuticals produkter er tilsatt farge/parfyme og inneholder ikke parabener. kr. 299,-

Comments are closed.